Velkommen til min side, hvor jeg vil dele fortællinger fra et liv med både op- og nedture. Faktisk det jeg betragter som et liv rigt på oplevelser, eventyr og erfaringer.

Her finder du fortællinger på dansk om mine oplevelser og eventyr indenfor bjergbestigning, business og andre steder hvor jeg har haft sjove, udfordrende og til tider dramatiske oplevelser.

Fortællingerne er mine oplevelser og erfaringer af hvordan livet er fuld af paralleller og koblinger mellem hvordan man tænker og agerer i erhvervslivet, på bjerget og i mange af livets små og store øjeblikke.

“Toppen er kun halvvejen.”


Ama Dablam 2018

I 2018 vendte jeg tilbage til Nepal, for at forsøge at bestige Ama Dablam – et af de mest iconiske bjerge i verden. Året før havde jeg også forsøgt, men blev slået hjem på grund af sygdom og meget modgang.

Læs mere her om mine ned- og opture på 2018 ekspeditionen


Historiens vinde på Berings Ø

Som ung ingeniør var jeg i 1996 på et spændende eventyr ud i det ukendte. Jeg skulle være med til at lave et energiprojekt på Berings Ø – et samfund og mennesker i frit fald lige efter sammenbruddet i Sovjetunionen. Jeg mødte spændende mennesker, som trods omstændighederne, var i stand til at søge, finde og fejre små lyspunkter i hverdagen.

Læs mere her om mine sjove og voldsomme indtryk undervejs